Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύουν οι διαρροές που γίνονται από το περιβάλλον του Π. Καμμένου ότι, όσο ο ίδιος βρίσκεται στη θέση του «συγκυβερνήτη» της χώρας, έχει φακελώσει και τον τελευταίο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, επειδή το θέμα αυτό παίρνει χοντρές διαστάσεις, ύστερα και από τις «στοιχειοθετημένες» απειλές που φέρεται να εκτόξευσε εναντίον του Ν. Κοτζιά στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, πετυχαίνοντας την εκπαραθύρωσή του από την κυβέρνηση, άλλοι κορυφαίοι υπουργοί, όπως ο Ν. Παππάς, για να μη βρεθούν στη σέντρα στα καλά καθούμενα, είχαν την πρόνοια να φυλάξουν τα νώτα τους.

Ο τελευταίος, που είναι και δεξί χέρι του Αλ. Τσίπρα, ανήκει στην κατηγορία των υπουργών που κατά καιρούς έχουν ανταλλάξει μηνύματα με τον Π. Καμμένο για τη διευθέτηση σοβαρών έως άσχετων υποθέσεων, δηλαδή για περιπτώσεις που εντάσσονται ακόμα και στη σφαίρα του εγχώριου lifestyle, αλλά ποτέ δεν τα έσβησε και, ως εκ τούτου, τα κρατάει για καβάτζα σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επιχειρήσει να του στήσει καμιά προβοκατόρικη ιστορία.

Βέβαια, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει ο Π. Καμμένος με τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα. Εκεί είναι το μεγάλο γλέντι...