Ανοιγμα στους... πρόσφυγες και στην πολυπολιτισμική Αθήνα φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, ο φακός του «Secret», ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,  συνέλαβε τον «γαλάζιο» αντιπρόεδρο σε... πακιστανικό εστιατόριο στην περιοχή της πρωτεύουσας, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση κοινωνικού χαρακτήρα μεν, με έντονο πολιτικό περιεχόμενο δε, αφού ο συνδαιτυμόνας του ήταν μεταξύ των στενών εσωκομματικών του φίλων.

Χαλαρός, ευδιάθετος και πάντα κοστουμαρισμένος, ο πρώην υπουργός κάθισε σε ένα από τα τραπέζια που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου, ενώ δίπλα του συνέτρωγαν, όπως φαίνεται και στο χαρακτηριστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, άνθρωποι προερχόμενοι από την ασιατική χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω μαγαζί είναι αυτό που λέμε... σελφ σέρβις και ως εκ τούτου ο βουλευτής της Β’ Αθήνας σηκώθηκε ελάχιστα λεπτά αργότερα και επέλεξε το γεύμα του. Την ίδια ώρα, η plasma τηλεόραση πίσω από το τραπέζι του Αδ. Γεωργιάδη ήταν συντονισμένη στο μουσικό κανάλι MAD, οι ποπ επιτυχίες του οποίου συνόδευσαν το... lunch break του αντιπροέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για την ιστορία και μόνο, τέτοιου είδους μαγαζιά θεωρούνται από τους γνωρίζοντες... πολύ ψαγμένα, καθώς, όπως λέγεται, κρύβουν γαστρονομικούς θησαυρούς από έναν άλλον κόσμο, αλλά και ελληνικές γεύσεις, μαγειρεμένες σε μια πιο ανατολίτικη εκδοχή.