Στο περίπτερο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής βρέθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 83η ΔΕΘ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πρώτη στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν στο περίπτερο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, όπου και τον υποδέχτηκαν ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, κ. Τζέφρι Πάιατ, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε μαζί με τον αμερικανό πρέσβη την περιοδεία του στους αμερικανικούς κολοσσούς που βρίσκονται στη φετινή Έκθεση.

Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ είναι φέτος η τιμώμενη χώρα της Έκθεσης και ο Κυριακος Μητσοτακης επισήμανε ότι το περίπτερό τους παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μπροστά στο περίπτερο της Microsoft, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο brain drain τονίζοντας πως πολλοί νέοι φεύγουν από τη χώρα και αυτό θέλουμε να το ανατρέψουμε. Σημείωσε δε, ότι η Ελλάδα χρειάζεται μεγάλες επιχείρησεις προκειμένου να ανατρέψει το φαινόμενο και να βρουν οι νέοι δουλειά στη χώρα μας.