H συνύπαρξη πολλών και διαφορετικών πολιτικών (και μη) προσώπων σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, έφερε στην επιφάνεια ο Βηματοδότης. Να τι έγραψε:

«Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη σε ένα από τα πλέον κοσμικά (και ακριβά) εστιατόρια της Αθήνας, στο «Milos» του Χίλτον, όπου έτυχε να τρώνε διάφορες σημαντικές, θα τις χαρακτήριζα, παρέες.

Σε ένα τραπέζι, για παράδειγμα, συνέτρωγε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης (ξυρισμένος) με κάποιον χαμογελαστό κύριο τον οποίο παρ’ ολίγον να μη γνωρίσω, καθ’ ότι ο κύριος αυτός άφησε… μούσι και δεν ήταν άλλος από τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα. Βεβαίως, αναφέρει ο «Βηματοδότης» από τη συνάντηση αυτή δεν εκδόθηκε καμία ανακοίνωση ούτε από τη ΝΔ, ούτε όμως και από την Τράπεζα της Ελλάδος. Αλλά εάν ήθελαν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Στουρνάρας να μην τους δουν, τότε δεν θα πήγαιναν να φάνε στο Χίλτον, όπως σωστά απεφάνθη συνεργάτης του διοικητή.

Προτού σας πω τι συζήτησαν (και τι έφαγαν και ποιος… πλήρωσε τον λογαριασμό) σας ενημερώνω ότι σε διπλανό τραπέζι έτρωγε η Ντόρα Μπακογιάννη με δύο φίλους της και φαινόταν ήρεμη (επειδή δεν θα της ερχόταν καμιά… οβίδα στο κεφάλι), αφού στον ίδιο χώρο, λίγα τραπέζια πιο πέρα, έτρωγε, όπως μου είπαν, με το ζεύγος Γιαννέλη, ο υπουργός Αμυνας.

Απλώς υπενθυμίζω ότι την προηγούμενη ημέρα (την Κυριακή) ενώ επέστρεφαν με το φέρι μπόουτ «Μακεδών» από την Τζια οι Μητσοτάκης, Μαρέβα, Ντόρα, Φώφη, Θεοχαρόπουλος και λοιποί, η κυρία Μπακογιάννη είπε το αμίμητο «εάν γνώριζε ο Καμμένος ότι είμαστε όλοι εμείς σε πλοίο, θα μας έριχνε μια… τορπίλη για να γλιτώσει τον ΣΥΡΙΖΑ από την καταστροφή».

Τώρα βλέποντας τον Καμμένο απέναντί της δεν ανησυχούσε καθόλου, όπως έλεγε. Μόνο τι θα μετέδιδε προς τα έξω…

Μητσοτάκης-Στουρνάρας έφαγαν ψάρι με σταμναγκάθι και τον λογαριασμό πλήρωσε ο κεντρικός τραπεζίτης. Το ίδιο έφαγε και η Ντόρα (τον λογαριασμό πλήρωσαν οι δύο φίλοι της), η οποία, να σημειώσω, πήγε σε κάποια στιγμή στο τραπέζι του αδελφού της και συζήτησε μαζί με τον κ. Στουρνάρα για αρκετή ώρα. Κύριο θέμα συζήτησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κεντρικού τραπεζίτη ήταν η μεταμνημονική περίοδος, εάν ήταν αναγκαία ή όχι η προληπτική πιστοληπτική γραμμή, εκτιμήσεις πότε θα αρθούν τα capital controls, ενώ ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε την εκτίμηση του κ. Στουρνάρα για το πότε θα βγούμε στις αγορές.»