Πυρά από παντού δέχεται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την ευνοϊκή μετάθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Τον χορό των καταγγελιών ξεκινήσε η Νέα Δημοκρατία για να ακολουθήσουν το Κίνημα Αλλαγής και το Ποτάμι.

Ωστόσο, η κριτική έχει αρχίσει να έρχεται πλέον από κάθε γωνιά κι αυτό φαίνεται από την ανάρτηση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, που επιτίθεται στην κυβέρνηση ενώ αφήνει αιχμές για... εκβιασμούς από πλευράς Κουφοντίνα σε στελέχη της κυβέρνησης.

«Ποιους εκβιάζει ο Κουφοντίνας;», γράφει ο κ. Παναγούλης στην ανάρτησή του και συνεχίζει: «Ο Κουφοντίνας δολοφόνησε άνανδρα έντεκα ανθρώπους. Ανάμεσά τους και τον βουλευτή Παύλο Μπακογιάννη, που του έστησε καρτέρι στην είσοδο του σπιτιού του και τον πυροβόλησε. Καταδικάστηκε έντεκα φορές ισόβια και στα χρόνια που πέρασαν δεν έδειξε καμμιά μεταμέλεια αλλά αντίθετα μέσα από την φυλακή έβγαζε μαγνητοφωνημένα μηνύματα ή έκανε δηλώσεις! Σήμερα τον μεταφέρανε στις αγροτικές φυλακές του Βόλου κι αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορεί ελεύθερος όλη την ημέρα. Ποιους άραγε εκβιάζει ο Κουφοντίνας; Γιατί όπως καλά γνωρίζουμε δεν συνελήφθησαν όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη».