Πολύ νωρίτερα απ’ όσο προγραµµάτιζαν κάποιοι θα βρεθούν εκτός «γαλάζιου» οργανογράµµατος οι γραµµατείς της Ν.∆. και οι αναπληρωτές τους που επιθυµούν να συµµετάσχουν στα ψηφοδέλτια των επόµενων εθνικών εκλογών.

Βλέπετε, σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται εισηγήσεις να προχωρήσει σε εσωκοµµατικό ανασχηµατισµό όχι µόνο πριν από τον Σεπτέµβριο, αλλά και το αµέσως επόµενο διάστηµα, προτού ξεκινήσουν τα «µπάνια του λαού».

Φυσικά, αυτό δεν σηµαίνει σε καµία περίπτωση ότι όσοι εξ αυτών αντικατασταθούν αυτοµάτως εξασφαλίζουν µια θέση στις εκλογικές λίστες, αφού είναι κοινό µυστικό ότι τρία-τέσσερα παλληκάρια που λανσάρονται ήδη ως υποψήφιοι βουλευτές έχουν εξοργίσει τον αρχηγό της αξιωµατικής αντιπολίτευσης.

Ως εκ τούτου, αλλάζουν όχι για να πάνε στη Βουλή, αλλά µάλλον για να πάνε σπίτι τους...

Για την Ιστορία, σηµειώνεται πως ενδιαφέρον να εισέλθουν στη µάχη του σταυρού έχουν επιδείξει οι Βασίλης Ξυπολυτάς, Βασίλης Σπανάκης, Μανώλης Γραφάκος, Τάσος Γαϊτάνης, Γιάννης Καλλιάνος, Γιώργος Κώτσηρας, Τάσος Χατζηβασιλείου, Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς και η ήδη πολιτεύτρια Ζωή Ράπτη.

Παρεµπιπτόντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άµεσα µετασχηµατισµοί και στη σκιώδη κυβέρνηση του Κυριάκου...