Πολύ σοβαρές πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον η πιθανότητα να είναι υποψήφιος βουλευτής µε τη Ν.∆. στα Χανιά ο ∆ηµήτρης Καµπουράκης.

Ο γνωστός δηµοσιογράφος, που στο παρελθόν ουδέποτε έκρυψε τις άριστες σχέσεις του µε το ΠΑΣΟΚ (κυρίως του Κώστα Σηµίτη), όπως πληροφορείται το «Secret», ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, έχει ήδη κάνει µια συνάντηση µε τον Κυρ. Μητσοτάκη, η οποία πήγε πολύ καλά.

Το περασµένο Σάββατο, µάλιστα, ήταν παρών και στο µνηµόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αρκετοί από τους συµπατριώτες του, που ήταν παρόντες, τον ρωτούσαν αν θα κάνει το βήµα από τη δηµοσιογραφία στην πολιτική, ενώ εκείνος δεν το επιβεβαίωνε, αλλά ούτε και το διέψευδε (όπως είχε κάνει προγενέστερα). Ο δηµοσιογράφος το τελευταίο διάστηµα έχει πυκνώσει τις επισκέψεις στη γενέτειρα πόλη του, στην οποία η φηµολογία για το ψηφοδέλτιο της Ν.∆. είναι πλέον διάχυτη.

Μια φηµολογία που ξεκίνησε το 2016 και συνεχίστηκε όταν δηµοσίως απευθύνθηκε στον συµπατριώτη του Παύλο Πολάκη, λέγοντάς του «βάρδα µη µου τη βαρέσει, γιατί δεν σε συµφέρει. Τη σκόνη µου θα δεις όχι µόνο στον νοµό αλλά και στην ίδια την περιοχή σου».