Η άκομψη και ανήθικη απάντηση Καμμένου φαίνεται πως έχει προκαλεί πλέον ακόμη περισσότερο καθώς ο ΥΠΕΘΑ όχι μόνο έκανε ταξιδάκι αναψυχής στις πλάτες του ελληνικού λαού αλλά είχε και το πολιτικό θράσος να απαντήσει σε όσους τον εγκαλούν για τη συστηματική του αδιαφορία απέναντι στη θέση του.

Η λακωνική απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν αρκετή για να δείξει τη δυσαρέσκεια που επικρατεί στους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στον «ταξιδιάρη» υπουργό.

Ο κ. Γεωργιάδης ανήρτησε το tweet Καμμένου και έγραψε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Απάντηση του Υπουργού Αμύνης της Ελλάδος μας σε Κοινοβουλευτικό έλεγχο... ακόμη και η λέξη κατάντια πλέον δεν επαρκεί…».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΥΠΕΘΑ είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό, ύστερα και από τον σάλο που προκάλεσε η επίσκεψη του στο Μονακό, τα εξής: «Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους: Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ. μοντέλων για να καλύπτουν εραστές. Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000 ευρώ».