Πολλές αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η απάντηση του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης  του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που τον πλησίασε και του ζήτησε να μην ψηφίσει τον όρο «Μακεδονία».

Ο ηλικιωμένος άνδρας απευθυνόμενος στον κ. Μηταφίδη του είπε να μην ψηφίσει όρο «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «Γιατί έχεις πρόβλημα; Θα ψηφίσω αυτό, που θα αποφασίσει η κυβέρνηση» με ύφος απαξιωτικό.

Ωστόσο, ο πολίτης του ανταπάντησε: «Ποια κυβέρνηση; Εσύ εδώ, Μακεδόνας δεν είσαι;». «Και επειδή είμαι Μακεδόνας τι έγινε;», του απάντησε ο βουλευτής, ενώ στην συζήτηση μπήκαν και άλλοι πολίτες, που παρακολουθούσαν.

Ο άνδρας επέμεινε στο να μην ψηφίσει τον όρο «Μακεδονία» και τότε ο κ. Μηταφίδης του είπε: «Δεν πειράζει, στις επόμενες εκλογές να μην με ψηφίσεις. Να ψηφίσεις αυτούς που έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο το ζήτημα».

Αποχωρώντας ο ηλικιωμένος, εμφανώς απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του βουλευτή, είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Κοίτα εκεί να μην χάσετε την καρέκλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: thestival.gr