Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, δεν ξέχασε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην "επίσημη αγαπημένη", όπως τη χαρακτηρίζει, που δεν είναι άλλη από τη φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Ο Σάκης Ιωαννίδης έχοντας διατελέσει γραμματέας της Οργάνωσης και στη συνέχεια πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, φαίνεται ότι δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και με αφορμή τις φοιτητικές εκλογές, αναφέρει: "Καλή δύναμη στις Δαπίτισσες και τους Δαπίτες σε όλη την Ελλάδα. Κρατήστε ψηλά την σημαία των ιδανικών μας, των αξιών μας και των αρχών μας, μέσα στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Κόντρα στην οπισθοδρόμηση και το μπάχαλο. Η καρδιά μας, αύριο, θα χτυπάει μέσα στο αμφιθέατρο! Καλή επιτυχία στην επίσημη αγαπημένη μας, την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Εκεί τα χρωστάμε όλα. Υπερήφανος που την υπηρέτησα."

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι τον ξέρουν καλύτερα κάνουν λόγο για εκείνον τον επικεφαλής της Οργάνωσης που ήξερε πως να συγκινεί και να εμψυχώνει τις δαπίτισσες και τους δαπίτες στα δύσκολα, και γι' αυτό το λόγο διατηρεί ακόμα στενές επαφές σε ολόκληρη την Ελλάδα με στελέχη που έχουν περάσει από την Οργάνωση.

Μπορεί ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, να έχει βάλει "πλώρη" για τη Β' Αθήνας, ωστόσο σήμερα θα είναι και πάλι Δαπίτης στο πλευρό των μελών της Οργάνωσης όπως έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια, την ημέρα των φοιτητικών εκλογών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Σάκη Ιωαννίδη: