Ιδιωτική συνάντηση με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο θα έχει ο πρίγκηπας Κάρολος στη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στη χώρα μας. Αρχικώς διακινήθηκε η φήμη ότι ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία θα συμμετείχαν στο αποψινό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο κάτι που θα πυροδοτούσε ζωηρές συζητήσεις τις οποίες καμία πλευρά ούτε η Ελληνική ούτε η Βρετανική ήθελαν.

Ο πρίγκηπας της Ουαλίας θα έχει κι άλλη τέτοια επαφή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτές τις ημέρες έχει κατέβει στην Αθήνα ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ για σειρά θρησκευτικών εκδηλώσεων. Ο Κάρολος διατηρεί άμεσες σχέσεις μαζί του επισκεπτόμενος τακτικά το μοναστήρι στην Αθωνική Πολιτεία όπως και τη Μονή Χιλανδαρίου.

Κανείς δεν έχει την πρόθεση να προκαλέσει ή να εντυπωσιάσει κανέναν, ούτε ο πολιτικός – πολιτειακός ούτε ο βασιλικός θεσμός. Ωστόσο Κάρολος και Καμίλα θα αφήσουν το… κοινωνικό τους αποτύπωμα καθώς αύριο το πρωί κάποια στιγμή ενδέχεται να περπατήσουν στο κέντρο της Αθήνας όπου θα επισκεφτούν τον Ι.Ν. της Παναγίας Καπνικαρέας στην Ερμού.