Από όλα είχε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ανήμερα του Αγίου Γεωργίου δεν έλειψαν τα κεράσματα από τους Γεώργιους και τις Γεωργίες προς ικανοποίηση των υπολοίπων που γλυκάθηκαν, όπως ο Νίκος Τόσκας της Προστασίας του Πολίτη:

Όπως πάντα η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου ήταν κομψότατη και κέρδισε την προτίμηση των φωτογράφων:

O διευθυντής της Κ.Ο. Κώστας Ζαχαριάδης, λόγω θέσεως ψηλά στο προεδρείο της Αίθουσας της Γερουσίας, είχε πιάσει το κινητό και έβγαζε πανοραμική φωτογραφία των συναδέλφων του: 

Όμως η φωτογραφία που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτή του Νίκου Φίλη, τέως υπουργού Παιδείας, ο οποίος καθόταν στα έδρανα ακριβώς δίπλα από τον πρωθυπουργό, και ασχολείτο με το κινητό του. Το ίδιο έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας. Έμοιαζαν ξένοι στην ίδια Κοινοβουλετική Ομάδα, και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, δεδομένου ότι ο Νίκος Φίλης δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του για το αφήγημα της «καθαρής εξόδου» από τα μνημόνια, ενώ συχνά πυκνά βάζει στο στόχαστρό του και τον Πάνο Καμμένο.

Το θέμα της οικονομίας είχε έτσι κι αλλιώς την τιμητική του στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με πολλούς βουλευτές να ζητούν αλλαγή πολιτικής - λόγω υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος. Επίσης, στο στόχαστρο μπήκε και το ζήτημα της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.