Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της μισής σχεδόν Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία - εκδήλωση του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, το απόγευμα της Δευτέρας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Με κεντρικό σύνθημα "με τις δικές μου δυνάμεις" ο Κώστας Βλάσης, αφού μίλησε για τον Αντώνη Σαμαρά που τον τίμησε με την παρουσία του, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τόνισε την ανάγκη που έχει η χώρα για πολιτική αλλαγή την οποία μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ μπορούν να φέρουν.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας έκανε ειδική αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον Κώστα Βλάση αλλά και στην υπόθεση NOVARTIS λέγοντας συγκεκριμένα: "Δεν θα γλιτώσει κανείς από τους σκευωρούς της Novartis. Θα πάνε όλοι φυλακή".

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που έφτασε ο Αντώνης Σαμαράς καταχειροκροτήθηκε από το σύνολο των παρευρισκομένων.

Εκτός του πρώην πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, έδωσαν το παρών οι βουλευτές Γιάννης Βρούτσης, Βασίλης Κικίλιας, Ανδρέας Κατσανιώτης, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, Γιάννης Ανδριανός, Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, Κώστας Καραγκούνης, Βασίλης Γιόγιακας, Βασίλης Οικονόμου, Δημήτρης Κυριαζίδης, Νότης Μηταράκης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Κώστας Κουκοδήμος καθώς και ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος καθώς και αρκετοί δήμαρχοι.

Δείτε βίντεο και εικόνες: