Μέσα σε κλίμα αποθέωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Περιστέρι, ξεσηκώνοντας όσους βρίσκονταν στην αίθουσα, οι οποίοι όρθιοι χειροκροτούσαν.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κλείνοντας την ομιλία του, ανέβασε τους τόνους και μίλησε στο θυμικό της «γαλάζιας» νεολαίας.

«Δώστε την μάχη επώνυμα, χωρίς κουκούλες, όχι κρυμμένοι πίσω από ψευδώνυμα. Δώστε τη μάχη με την αυτοπεποίθηση και την υπερηφάνεια ότι ανήκετε σε μία μεγάλη παράταξη με μεγάλη ιστορία και με ελπιδοφόρο μέλλον» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στο σημείο εκείνο άρχισαν όλοι να σηκώνονται από τη θέση τους.

«Μια παράταξη που έχει κερδίσει τη μάχη των ιδεών. Και τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της. Μπορούμε όλα να τα ξανακερδίσουμε. Μπορούμε να πάμε μπροστά. Μπορούμε να πάμε μπροστά μαζί σας. Εσείς είστε το μέλλον. Και είμαστε εδώ για να ελευθερώσουμε το μέλλον. Είμαστε εδώ γιατί αξίζουμε καλύτερα, αλλά και γιατί έχουμε να πάμε την Ελλάδα πολύ μακριά» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με τους ΔΑΠίτες κυριολεκτικά να τον αποθεώνουν.

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Και σας θέλω στην πρώτη γραμμή. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ για το χειροκρότημά σας, σας ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό σας, σας ευχαριστώ για τις μάχες που δίνετε για τη μεγάλη μας παράταξη, για τη Νέα Δημοκρατία. Συγχαρητήρια και πάμε μπροστά, πάμε δυνατά μέχρι τη μεγάλη τελική νίκη» έκλεισε την ομιλία του μέσα σε κλίμα ανάτασης, με τους παριστάμενους να φωνάζουν συνθήματα.