Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την υπεύθυνη οικονομίας και ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα το απόγευμα στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της από την εικαστική και παράλληλα φιλανθρωπική εκδήλωσης που έγινε στο ΕΒΕΠ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στην οποία η κα. Μπακογιάννη ήταν κεντρικό πρόσωπο, την πλησίασε μία ηλικιωμένη κυρία η οποία της ψιθύρισε κάτι στο αυτί και στη συνέχεια της έκανε δώρο μία καρφίτσα.

Η κυρία αυτή όπως μάθαμε αργότερα ήταν η Ρέα Γκούβερη, η πρώτη γυναίκα που εξελέγη στην εκτελεστική επιτροπή της Γ.Σ.Ε.Ε., επί σειρά ετών μέλος των Διοικήσεων του Ε.Κ.Π., ιδρυτικό στέλεχος της Δ.Α.Κ.Ε. και παλαιό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Η κα. Μπακογιάννη εμφανώς συγκινημένη από την ευγενική αυτή χειρονομία φόρεσε αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη την καρφίτσα πάνω στη ζακέτα της τιμώντας με αυτό τον τρόπο την κίνηση η κυρία Γκούβερη και συνέχεια έσκυψε με τη σειρά της να την ασπαστεί, να την ευχαριστήσει και να φωτογραφηθεί μαζί της.

 

 

 

 

 

Πηγή: peiraiasnews.gr