Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με ένα στοιχείο της δικογραφίας της Novartis για τα όσα ανέφερε ο προστατευόμενος σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του Αντώνη Σαμαρά όπου κάνει λόγο για ένα ραντεβού του αντιπροέδρου της εταιρείας Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, σύμβουλο του τότε πρωθυπουργού.

Οταν ο ανακριτής ρώτησε τον μάρτυρα για τον τόπο συνάντησης με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη εκείνος απάντησε ότι πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Χρύσανθου Λαζαρίδη, στη λεωφόρο Αθηνών 110.

Αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθώς με μία πρόχειρη έρευνα ο Χρύσανθος Λαζαρίδης δεν είχε ποτε γραφείο στη λεωφόρο Αθηνών όπου βρίσκεται η έδρα του Ελληνικού Χρηματιστηρίου.

Ο μοναδικός Λαζαρίδης που διέθετε εκεί γραφείο είναι ο πρόεδρος του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Σωκράτης Λαζαρίδης που ωστόαο κανείς δεν έχει αναφέρει σχέση του με τη Novartis.

Οι απορίες που προκύπτουν είναι αν ο προστατευόμενος μάρτυρας μπέρδεψε τους Λαζαρίδηδες ή αν πρόκειται για κάποιο "φάουλ" που μοναδικό σκοπό είχε να εμπλακεί πάση θυσία ο πρώην πρωθυπουργός και ο στενός συνεργάτης του.