Στο γνωστό στέκι του κέντρου της Αθήνας «Μαντζάρου 3», την περασμένη εβδομάδα, οργανώθηκε ένα µεγάλο πάρτι για τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και µέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ν∆ Σάκη Ιωαννίδη, κυρίως από νεολαίους της γενιάς του και συνεργάτες, µε αφορµή την ονοµαστική του εορτή.

Είναι αλήθεια ότι δύσκολα σήµερα οι πολιτικοί καταφέρνουν να έχουν τόσο κόσµο κοντά τους και ειδικά νεολαία. Δεν είναι τυχαία η σχέση που διατηρεί ακόμα με τη "γαλάζια" νεολαία και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον αποκαλούν πρόεδρο της καρδιάς τους.

Η πλειονότητα των παρευρισκοµένων προερχόταν από την ΟΝΝΕ∆ αλλά και από περιοχές της Β’ Αθήνας, όπου αναµένεται να πολιτευτεί στις επόµενες εκλογές. 

Παρερεύθηκαν βουλευτές, αυτοδιοικητικοί, γνωστοί δικηγόροι, οικονομολόγοι, δημοσιογράφοι, κορυφαία στελέχη του κόμματος και φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός, έδωσαν το παρών, προκειμένου να του ευχηθούν από κοντά.

Ανάμεσα τους ξεχώρισαν ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος καθώς και η χρυσή Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά.