Ενοχλητικές και άκρως παρελκυστικές χαρακτηρίζουν βουλευτές της ΝΔ τις αναφορές στην περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, αναφέροντας ότι τα ιστορικά δεδομένα δεν μπορούν να αλλοιώνονται ούτε να αποσιωπώνται.

«Ο Καραμανλής από τις αρχές του 2009 έλεγε ότι η οικονομία ευρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και επεδίωκε συναίνεση. Ούτε ψέματα είπε στους πολίτες, ούτε  προσπάθησε εξωραϊσμό της κατάστασης. Άλλωστε την προεκλογική περίοδο μίλησε για πάγωμα μισθών, συντάξεων και προσλήψεων» ανέφερε στα parapolitika.gr ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος. «Αν κάποιοι θέλουν να ξαναγράψουν την Ιστορία, δεν θα τους επιτρέψουμε. Τα δήθεν σκάνδαλα εκείνης της περιόδου  κατέρρευσαν. 

Η δημιουργική λογιστική της 8ετίας Σημίτη αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων καταστροφική για τον τόπο. Επομένως δεν είναι δυνατόν να σιωπούμε. Τουλάχιστον, εγώ δεν παραδίνομαι. Δεν πρόκειται να τους αφήσω να περάσει το δικό τους» συνεχίζει ο εκ των υποστηρικτών και επί δεκαετίες συνοδοιπόρων του Κ. Καραμανλή.  

Τονίζει, δε, απευθυνόμενος προς πάσα κατεύθυνση, ότι η παράταξη της ΝΔ μόνο με ομοψυχία και ενότητα θα πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στις επόμενες κάλπες.    

Δ. Γιαννακόπουλος