Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή, καθώς από την Τετάρτη το βράδυ έχουν νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Η όμορφη Πόπη γέννησε στο Αρεταίειο ένα αγοράκι 3,620 κιλών, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να δέχεται τηλεφωνήματα για ευχές απ' όλο το φάσμα της πολιτικής. Ωστόσο, εκείνος που τον κάλεσε πρώτος για να τον συγχαρεί ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μαθαίνουμε ότι ο κ. Χατζηδάκης είναι διπλά χαρούμενος, καθώς ο γιος του, που είναι ιδιαίτερα ήσυχος, όπως αναφέρουν όσοι τους επισκέφθηκαν στο μαιευτήριο, θα πάρει το όνομα του πατέρα του Γιάννη.

Χθες το νοσηλευτικό προσωπικό του Αρεταίειου επεφύλαξε και μια έκπληξη στο ζεύγος Χατζηδάκη.

Συγκεκριμένα, στο δωμάτιο της κυρίας Καλαϊτζή, όπου βρισκόταν ο πρώην υπουργός, όπως και συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, που είχαν σπεύσει για το ευτυχές γεγονός, μπήκαν γιατροί και νοσηλευτές και τους είπαν τα κάλαντα, με τον μικρό Χατζηδάκη να ακούει για πρώτη φορά χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ με την όμορφη γιατρό παντρεύτηκαν τον Ιούλιο στην Τζια σε στενό οικογενειακό κύκλο, με κουμπάρους την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη, τη συνεργάτιδα του αντιπροέδρου της ΝΔ από την εποχή της ΟΝΝΕΔ Ανθή Μαστρογιαννίτη και τον γνωστό δερματολόγο και διδάκτορα στο ΑΠΘ Αιμίλιο Λάλλα.

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι έπειτα από κοινή απόφαση που είχαν πάρει οι δυο τους κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν παραβρέθηκε στον γάμο τους, αλλά παρόντες ήταν μόνο 40 άτομα, μέλη των οικογενειών τους και στενοί φίλοι του ζευγαριού.

*Δημοσιεύτηκε στην «Ελευθερία του Τύπου», 22/12/2017