Μια απίθανη ιστορία εκτυλίσσεται πίσω από µια δικογραφία, που περιλαµβάνει µαρτυρική κατάθεση η οποία εµπλέκει έµπιστο συνεργάτη γνωστού υπουργού της κυβέρνησης και εξ απορρήτων του Μαξίµου µε τα «άπλυτα» γνωστού επιχειρηµατία, ο οποίος έχει απασχολήσει τη δικαιοσύνη.

Στη συγκεκριµένη µηνυτήρια αναφορά, η οποία έχει κατατεθεί λόγω µη καταβολής δεδουλευµένων, ένας εκ των εργαζοµένων αναφέρει ότι στο γραφείο του επιχειρηµατία µπαινοβγαίνει συχνά-πυκνά ο συνεργάτης του υπουργού. Είναι δε τόσο συχνές οι επισκέψεις, ώστε έχουν γίνει και κύριο θέµα συζήτησης µεταξύ των υπόλοιπων εργαζοµένων.

Μάλιστα, ότι οι περιπέτειες του συγκεκριµένου συνεργάτη, ο οποίος κάνει το «service» του υπουργού, δεν σταµατούν µε τη συγκεκριµένη δικογραφία.

Σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πηγές, ο εν λόγω κύριος προ ηµερών βρέθηκε αντιµέτωπος µε άνδρες της Τροχαίας κάπου στα νότια προάστια της Αττικής. Εκεί, και ενώ γινόταν ο τυπικός έλεγχος, έκπληκτος ένας αστυνοµικός που έψαχνε το πορτµπαγκάζ του συνεργάτη του υπουργού ανακάλυψε µια βαλίτσα µε µεγάλο χρηµατικό ποσό σε µετρητά.

Παρά το γεγονός ότι ο αστυνοµικός ζήτησε εξηγήσεις, µέσα σε µερικά λεπτά έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα και ο συνεργάτης αναχώρησε ελεύθερος και µε το µετρητό…