Η κ. Μεγαλοοικονόμου κυριολεκτικά εισέβαλε σαν μαινόμενος ταύρος στο γραφείο του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή και άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει τα γραφεία.

Εκείνη την ώρα βέβαια ο κ. Λεβέντης απουσίαζε από το γραφείο, αλλά οι συνεργάτες του την άκουγαν να κατηγορεί τον βουλευτή του κόμματος, Μάριο Γεωργιάδη για την εμφάνισή του την Κυριακή στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η βουλευτής σε έξαλλη κατάσταση κατηγορούσε τον νεαρό βουλευτή πως κάνει τεμενάδες στη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να γίνει βουλευτής του κόμματος.

Φωνάζοντας κατά της ηγεσίας της Ένωσης Κεντρώων και κατά του βουλευτή με σκληρές εκφράσεις όπως «δεν έχεις τσίπα» η κα Μεγαλοικονόμου εκτόξευε κατηγορίες προς όλες τις κατευθύνσεις πως για μία έδρα στη Νέα Δημοκρατία ξεπουλάνε το κόμμα.

Τα πνεύματα λίγο αργότερα ηρέμησαν, ενώ όταν ρωτήθηκε από τους κοινοβουλευτικούς δημοσιογράφους γιατί εκνευρίστηκε αφού δεν είναι βουλευτής του κόμματος, εκείνη τους απάντησε πως μπορεί να είναι ανεξάρτητη, αλλά εξακολουθεί και ενδιαφέρεται για το κόμμα.