Πλήθος «γαλάζιων» στελεχών των Επιμελητηριακών ψηφοδελτίων του Ηρακλείου συγκεντρώθηκε χθες βράδυ, σε παραδοσιακό καζάνι στον Άγιο Μύρωνα.

Παρά το γεγονός πως ο αεικίνητος Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης το βράδυ του Σαββάτου βρισκόταν στα Γρεβενά, κεντρικός ομιλητής σε πολυπληθή εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ, και την Κυριακή το μεσημέρι στην τελευταία προσυνεδριακή ημερίδα του Κόμματος στην Αθήνα, στο Περιστέρι, κατάφερε να βρίσκεται έγκαιρα στον Άγιο Μύρωνα παρέα με φίλους, αλλά και συνεργάτες του.

Λόγος της συγκέντρωσης, οι άνευ προηγουμένου επιτυχίες στελεχών της «γαλάζιας» παράταξης στην Κρήτη, στις εκλογικές αναμετρήσεις του ΤΕΕ Αν. Κρήτης, του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Επιτυχίες που γιόρτασαν «αθόρυβα» και παραδοσιακά με ένα ποτήρι ρακί.

«Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για όλα όσα κάνετε και θα κάνουμε μαζί στο μέλλον. Οι επιτυχίες και η μαχητικότητά σας δίνουν στην Παράταξή μας δυναμική, στην άλλοτε «πράσινη Κρήτη», και θα οδηγήσουν σύντομα σε ακόμα μεγαλύτερες νίκες» φαίνεται να είπε μεταξύ άλλων ο Λ. Αυγενάκης.

Αυτό για το οποίο μιλούσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι προσήλθαν από κάθε άκρη του Νομού, ήταν πως η ΝΔ συνεχίζει με ενότητα και δυναμισμό για την κατάκτηση του επόμενου μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος από τις βουλευτικές εκλογές…. που όπως φαίνεται θα γίνουν μέσα στο 2018.

Το παρόν έδωσαν ο Μηνάς Μειλισσείδης επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητηριακής Σύμπραξης», ο Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος επικεφαλής της ΔΚΜ Αν. Κρήτης, ο Ιορδάνης Χατζηκωνσταντίνου επικεφαλής της ΔΗΚΙΟ Αν. Κρήτης, καθώς και στελέχη της ΝΟΔΕ υπό το συντονισμό του Αν. Προέδρου και Δ/ντη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλη Καρκανάκη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κοντυλιές και τραγούδια από δυο νέους καλλιτέχνες τον Μίλτο Βαρουχάκη και Μανώλη Κισσανδράκη.