Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να βρίσκεται πολύ συχνά στη Βουλή και σε πολλές συζητήσεις στην ολομέλεια, ωστόσο δε μας έχει συνηθίσει να μένει για αρκετή ώρα στο εντευκτήριο της Βουλής, πράγμα που έκανε σήμερα, καθώς δημιούργησε "πηγαδάκι" με αγαπημένους του βουλευτές.

Ο μεσσήνιος πολιτικός έκατσε σε ένα γωνιακό τραπέζι του εντευκτηρίου συνοδεύομενος από τον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη και στην παρέα προστέθηκαν oι βουλευτές Βασίλης Γιόγιακας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Σίμος Κεδίκογλου, Κώστας Κουκοδήμος, Γιώργος Αντωνιάδης και ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας.

Οι "γαλάζιοι" βουλευτές μόλις είδαν τον πρώην πρωθυπουργό έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να ακούσουν την άποψη του για τα θέματα της επικαιρότητας.

Αυτό που μονοπώλησε την κουβέντα ήταν το ζήτημα που έχει προκύψει με τη Σαουδική Αραβία και τον Πάνο Καμμένο, με τον πρώην πρωθυπουργό να εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το συγκεκριμένο θέμα στηλιτεύοντας για άλλη μια φορά και τη σχέση "εξουσίας - καρέκλας" που έχουν Τσίπρας - Καμμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του parapolitika.gr ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ευδιάθετος, δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει περαιτέρω πολιτική ανάλυση και αρκέστηκε στο να αστειευτεί με τους βουλευτές της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα βουλευτών του έχει και ιδιαίτερη αδυναμία καθώς εκλέχθηκαν επί προεδρίας του στη Νέα Δημοκρατία.