Για θριαμβευτική νίκη μιλούν τα στελέχη της ΔΑΚΕ, ενώ υπήρξε μαζική συμμετοχή. Μεταξύ των πρωταγωνιστών, ο γραμματέας των ΕΚΟ της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ρένα Υφαντή, τα στελέχη Διονύσης Γεωργιόπουλος, Άγγελος Δημαράς, Μπάμπης Καούκης, Πιερής Μιχαήλ κ.ά.

Τι έγραψε ο γραμματέας των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Σήμερα είναι μια μέρα δικαίωσης και επιβράβευσης της μέχρι τώρα συνδικαλιστικής μου διαδρομής. Σήμερα ο εφοριακός κλάδος, ενωμένος, έστειλε το δικό του μήνυμα: 3.002 eφοριακοί σε Αττική & Κυκλάδες συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις παρατάξεις για το ήθος που επέδειξαν κατά την προεκλογική περίοδο. Θέλω όμως να ευχαριστήσω θερμά, πέρα από το σύνολο των συναδέλφων που συμμετείχαν μαζικά, όλα τα στελέχη της ΔΑΚΕ εφοριακών και τους συναδέλφους που για πρώτη φορά ανέδειξαν τη ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη στην Αττική και στις Κυκλάδες. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους».