Εδώ και λίγες ημέρες το βασικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη βόρεια Ελλάδα προκειμένου να οργανωθούν οι εκδηλώσεις και οι συναντήσεις με φορείς, εν όψει της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια της ΝΔ αποτελούμενα από τομεάρχες, βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείες, ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ, την ΟΝΝΕΔ και τοπικά στελέχη θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές μονάδες και επιχειρήσεις, κάτι που έχει ξεκινήσει άτυπα εδώ και καιρό θέλοντας έτσι να προετοιμάσουν το "έδαφος".

Σήμερα, βρέθηκαν από το πρωί , στο Κιλκίς ο βουλευτής του νομού Γιώργος Γεωργαντάς με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια και τον βουλευτή Λάρισας Μάξιμο Χαρακόπουλο όπου επισκέφτηκαν Εύζωνους, Ειδομένη, Βαπτιστή, Σταυροχώρι και Αγ. Παντελεήμονα.

Εκεί συνομίλησαν με τους τοπικούς φορείς για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες περιοχές τονίζοντας ότι η Κεντρική Διοίκηση είναι απούσα.

Το απόγευμα στις 7, στο Επιμελητήριο του Κιλκίς, παρουσία των βουλευτών και του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.