Σε ναυάγιο οδηγήθηκε το γεύμα με ουζάκι, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στην Πάτρα, μετά τις έντονες πράσινες αντιδράσεις που προκλήθηκαν. 

Υπενθυμίζεται οτι ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, μετά τα εγκαίνια της Ολυμπία Οδού, είχε απευθύνει κάλεσμα για κέρασμα ούζου, στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρόσκληση που θεωρήθηκε από στελέχη του κεντρικού αλλά και τοπικού ΠΑΣΟΚ ως "άνοιγμα", προκάλεσε την έντονη αντίδραση τους, καθώς δεν είδαν με καλό μάτι τη συμμετοχή του περιφερειάρχη, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, σε ένα τέτοιο γεύμα. 

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος με ανάρτηση του στο twitter ανέφερε:

«Σπίρτζης και Τσίπρας επιδιώκουν απαξίωση του Ανδρέα, κάνοντας τον σήραγγα. Οι "θεματοφύλακες" όμως του Καλεντζίου γιατί χαχάνιζαν μαζί τους;» , φωτογραφίζοντας τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα ο οποίος έχει καταγωγή από την ιδιαίτερη πατρίδα του Παπανδρέου, το Καλέντζι.

Συνέχεια στο θέμα έδωσε άλλο ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Άρης Καρβούνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος προερχόμενος από την Αχαΐα, ενώ ανάλογη παρέμβαση έκανε και ο ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αχαϊας Νίκος Μοίραλης.

Διαβάστε όλες τις αντιδράσεις