Νέα συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι τρείς πρώην υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο της πρώην επιτρόπου Άννας Διαμαντοπούλου ενόψει και της κεντρικής εκδήλωσης που οργανώνουν οι συντελεστές της «Ώρας Αποφάσεων» την Τετάρτη, στην οποία αναμένεται να ανακοινώσουν τη μετεξέλιξη της πρωτοβουλίας τους σε πολιτική κίνηση.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η βούληση όλων των μερών για πολιτική συμπόρευση, ενώ απομένουν ορισμένα οργανωτικά βήματα, πριν αποφασίσουν τη συγκρότηση ενός νέου ενιαίου πολιτικού φορέα.

Στην κεντρική τους εκδήλωση, τα στελέχη της Ώρας Αποφάσεων αναμένεται να προχωρήσουν στη μετεξέλιξη της πρωτοβουλίας τους, ανακοινώνοντας τη συγκρότηση πολιτικής κίνησης.

Εκεί, αναμένεται να παρουσιάσουν την ιδρυτική πολιτική διακήρυξή τους, ορισμένα από τα ονόματα που στηρίζουν το εγχείρημα, ενώ την επομένη ημέρα θα ανακοινωθεί η ιστοσελίδα τους, καθώς και μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής μελών και εθελοντών.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα λεγόμενα προγραμματικά δίμηνα, δηλαδή στρογγυλά τραπέζια για όλα τα καυτά θέματα, για παράδειγμα το φορολογικό και το ασφαλιστικό , στα οποία θα καταθέσουν πολύ επεξεργασμένες προτάσεις, τις οποίες τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι εξ αυτών δούλεψαν με πολύ κόσμο, αλλά και ειδικούς επιστήμονες.