Σε γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου πέρασε τη βραδιά του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα το βράδυ, μετά την ομιλία του στο Αστόρια.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευε ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης καθώς επίσης και οι Κρητικοί συνεργάτες του Στέλιος Κονταδάκης και Δημήτρης Αγαπίου, ενώ το "παρών" στη βραδιά έδωσε και ο βουλευτής Ρεθύμνου ο Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Στην παρέα ήταν ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δερβός, ο τ. βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας και ο στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου Μακάριος Λαζαρίδης.

Από το Ηράκλειο ήταν μεταξύ άλλων, ο Καλλέργος Βουλγαράκης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Καρκανάκης καθώς επίσης και ο Χάρης Μαμουλάκης.

Στην παρέα του Προέδρου από τα Χανιά μεταξύ άλλων ήταν ο τ. Βουλευτής Στέλιος Νικηφοράκης, τα στελέχη της ΝΟΔΕ Χανίων Δημήτρης Φραγκάκης, ο Νίκος Ποθουλάκης, ο Νίκος Μαρκουλάκης, ο Γιώργος Σχοινοπλοκάκης καθώς και ο νέος Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας για την Κρήτη Γιώργος Μαραθάκης.

Ο Μανώλης Κονταρός και η θέση στην οποία κάθισε ο Πρόεδρος της ΝΔ

Στον χώρο του εστιατορίου "Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα" αλλά και νωρίτερα στο Αστόρια, βρισκόταν και ο γνωστός Κρητικός Καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού χαιρέτησε τον κόσμο μπαίνοντας στο εστιατόριο, οδηγήθηκε από τη συνοδεία του στο τραπέζι που κάθονταν τα στελέχη της ΝΔ.

Αντί αυτού όμως, επέλεξε να καθίσει με την παρέα του Μανώλη Κονταρό με τον οποίο συνομίλησαν για λίγα λεπτά και ήπιαν βέβαια και τις ανάλογες τσικουδιές.

Η αστεία αναφορά στο Survivor

Αρκετά ευδιάθετος ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε με αφορμή το σχόλιο ενός στελέχους της ΝΔ να αστειευτεί συνδυάζοντας πολιτική και το πετυχημένο παιχνίδι Survivor!

Συγκεκριμένα όταν κάποιος συνδαιτημόνας σχολίασε το πολύ μούσι που είχε αφήσει ένας από τους παρευρισκόμενους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειευόμενος σχολίασε: "Να σε στείλουμε στο Survivor" και συνέχισε "Χρειάζεται μια κοινοβουλευτική αποστολή στο Survivor. Για σκέψου τι θα γινόταν! Ο Κεφαλογιάννης θα ήταν καλός για το Survivor ε;"

Πηγή: Flashnews