Στην αγορά του Ηρακλείου βρέθηκε πριν λίγο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία αρκετών νεολαίων που ανήκουν στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ΟΝΝΕΔ της περιοχής, του προέδρου της Οργάνωσης Κώστα Δέρβου, του υπευθύνου Οργάνωσεων επαρχίας της ΟΝΝΕΔ, Θάνου Κολοβού και του γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Κώστα Στάση.

Μάλιστα, ένας εκ των νεολαίων, μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, του αφιέρωσε μια κρητική μαντινάδα λέγοντας του «Τη ΔΑΠ για πρώτη δύναμη έχουμε στο ΤΕΙ. Έτσι κι ο Μητσοτάκης μας θα κυβερνήσει τη Βουλή».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού συζήτησε με τους νεολαίους τα προβλήματα που τους απασχολούν και γενικότερα την κατάσταση στη χώρα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία της "γαλάζιας" φοιτητικής παράταξης, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, καθώς σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθούν οι φοιτητικές εκλογές, για το αποτέλεσμα των οποίων δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα από την Πειραιώς.

Στην προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ στις 7.30, ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, αναμένεται να παρεβρεθούν περισσότεροι από 200 ΔΑΠίτες και Οννεδίτες, δείχνοντας έτσι και τη δυναμική της "γαλάζιας" νεολαίας στην Κρήτη.