Παρουσία των πρώην υπουργών Γιώργου Πεταλωτή και Μιχάλη Καρχιμάκη πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.) Χανίων στην κατάμεστη από κόσμο -βόρεια- αίθουσα του καφέ «Κήπος».

Η παρουσία, πάντως, που συζητήθηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ήταν αυτή του γραμματέα της… Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Παπανδρέου!

Πολλοί εκ των παρεβρισκομένων εξέφρασαν την έκπληξή τους για την παρουσία του κ. Παπανδρέου, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με τον πρώην δήμαρχο Ελευθερίου Βενιζέλου Γιώργο Πολιουδάκη να επισημαίνει, χαριτολογώντας, ότι «η παράταξη πίτα δεν κόβει χωρίς Παπανδρέου»!

Ερωτηθείς για την παρουσία του στην εκδήλωση, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι το ΚΙΔΗΣΟ «είναι ένα φίλιο κόμμα, το οποίο θέλουμε να είναι δυνατό».

Δείτε τι είπε ο κ. Παπανδρέου…

Κληθείς από το HANIA.news να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Παπανδρέου, ο κ. Καρχιμάκης έκανε λόγο για «αυτοκριτική» από την πλευρά του κ. Παπανδρέου και του ΣΥΡΙΖΑ για το έλλειμμα συνεννόησης κατά το παρελθόν.

Δείτε τι είπε ο κ. Καρχιμάκης…

Πηγή: HANIA.news