Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει ο 33χρονος οικονομολόγος και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης καθώς εκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. στη συνέλευση των αντιπροσώπων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. στην Αθήνα, με τη συμμετοχή οικονομολόγων από όλη την Ελλάδα, αποτελώντας πλέον το νεότερο μέλος της Διοίκησης.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επιστημονικούς φορείς της χώρας που εκπροσωπεί πάνω από 110.000 οικονομολόγους, λογιστές, εφοριακούς, φοροτεχνικούς, ελεγκτές από όλη τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ιωαννίδης φαίνεται να συνδυάζει με επιτυχία τα επαγγελματικά του και την ενασχόληση του με τα κοινά καθώς ταυτόχρονα "οργώνει" τη Β' Αθήνας, όπου και θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι η τρίτη κατά σειρά εκλογική διαδικασία, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, στην οποία συμμετέχει ο νεαρός οικονομολόγος και εκλέγεται, έχοντας προηγηθεί η εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή και η πρωτιά του στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας.