Η κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα και προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε πολλούς δήμους έφερε σε επικίνδυνη και όχι μόνο δύσκολη, θέση πολλούς κατοίκους της χώρας. Τα μέσα ενημέρωσης γέμισαν με φορείς, αλλά και πολίτες που κάνουν καταγγελίες και παράπονα για την ολιγωρία που έχουν επιδείξει σε πολλές περιπτώσεις κάποιοι δήμοι, αν και οι προειδοποιήσεις για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την χώρα γίνονταν εδώ και πολλές ημέρες πριν μας επισκεφθεί η φονική Αριάδνη. Ο Γιώργος Γουλτίδης όμως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βέροιας, της μείζονος μειοψηφίας, επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να αναδείξει τα προβλήματα στο Δήμο του, και συγκεκριμένο στο διαμέρισμα της Βεργίνας. Δεν έκανε κανένα παράπονο ούτε έθιξε πρόσωπα και ονόματα. Αντίθετα… ευχαρίστησε τον Δήμο για την… εμπειρία που πρόσφερε στους δημότες του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο κ. Γουλτίδης έκανε την εξής απίστευτη αλλά μάλλον πιο αποτελεσματική τελικά ανάρτηση για την χιονόπτωση που έπληξε την περιοχή του  και την κατάσταση που επικρατεί ακόμα και σήμερα στα ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας. «Εκ μέρους των κατοίκων Βεργίνας Παλατιτσίων και Συκιάς, ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας που και σήμερα κράτησε αυτό το όμορφο τοπίο Σιβηρίας στα χωριά μας.

 

Όπως ευχαριστούμε και την ΔΕΥΑΒ, που χωρίς να ενημερώσει τους κατοίκους της Βεργίνας προέβη σε νυχτερινή διακοπή νερού, με αποτέλεσμα τόσες μέρες να έχει παγώσει το δίκτυο!!!!!!!».

Στ.Νοβ.