Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στο ξενοδοχείο που θα μείνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός κατέφτασε στην συμπρωτεύουσα χτες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και αμέσως μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο, πήγε στο ξενοδοχείο του.

Αρκετή ώρα πριν καταφτάσει ο πρωθυπουργός στο «The Met Hotel» άνθρωποι του ξενοδοχείου αλλά και της προσωπικής του ασφάλειας φρόντισαν ώστε να προετοιμάσουν τον χώρο για την διαμονή του ίδιου αλλά του επιτελείου του.

Μηχανήματα ελέγχου πανομοιότυπα με αυτά που υπάρχουν στα αεροδρόμια, στηθήκαν στις εισόδους του ξενοδοχείου, ενώ κανείς δεν μπορούσε να μπει ή να βγει από τον χώρο χωρίς τον απαραίτητο διεξοδικό έλεγχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την διαμονή του Αλέξη Τσίπρα 15 δωμάτια του ξενοδοχείου εκκενώθηκαν και τέθηκαν στην διάθεση του.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του parpolitika.gr από το ξενοδοχείο που διαμένει ο πρωθυπουργός:

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα:

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down (Ροδοπόλεως 4, Καλαμαριά). Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, όταν παιδιά με σύνδρομο Down επισκέφθηκαν τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και του είπαν τα κάλαντα, εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι θα επισκεφθεί την έδρα τους στη Θεσσαλονίκη.

Μία ώρα αργότερα, στη 1 το μεσημέρι, θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΘ - Helexpo από κοινού με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη φιλοξενία προσφυγόπουλων, από 12 δομές φιλοξενίας του Νομού Θεσσαλονίκης. Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Μουζάλας, ενώ τον πρωθυπουργό συνοδεύει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ο κ. Τσίπρας θα ασχοληθεί και με το θέμα των χώρων της πρώτης προβλήτας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, που λειτουργούν μουσεία και φιλοξενούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στις 11.30 το πρωί στο λιμάνι της πόλης.