Του Σωτήρη Πολύζου – Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μια σπάνια εμφάνιση έκαναν -και επίσημα- ως ζευγάρι ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, και η γνωστή δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, οι οποίοι βρέθηκαν σε γάμο γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή στη Λαμία, όπου το γλέντησαν για τα καλά. Μάλιστα, σύμφωνα με τους παρευρισκομένους, ήταν πολλοί αυτοί που τους πλησίασαν για να τους χαιρετήσουν, κάνοντάς τους αρκετά καλά σχόλια για την κοινή τους εμφάνιση. Οταν οι καλεσμένοι άρχισαν να χορεύουν, τους προέτρεψαν να ανέβουν στην πίστα, όπου και το ζευγάρι παρέμεινε για αρκετή ώρα, εντυπωσιάζοντας με τις χορευτικές του ικανότητες.

 Το γλέντι του γάμου πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κοσμικό κέντρο της Λαμίας, όπου το «παρών» έδωσαν πολλοί τοπικοί παράγοντες, αλλά και πλήθος κόσμου. Κ. Μπακογιάννης και Σ. Κοσιώνη, που μέχρι τώρα δεν μας είχαν συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις, ειδικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις τέτοιου τύπου, θέλησαν να επισημοποιήσουν με αυτό τον τρόπο τη σχέση τους, κάνοντας την αρχή από την εκλογική περιφέρεια του πρώτου. Το ζευγάρι έφτασε μαζί στην εκκλησία όπου τελέστηκε το Μυστήριο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο κέντρο όπου πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο γλέντι. Αυτό που έχει σημασία να αναφερθεί είναι ότι ο γαμπρός ήταν ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής της περιοχής Γιάννης Βάγγος.

 Πέρα από τη συνδικαλιστική δραστηριότητά του, ο Γ. Βάγγος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο κατά την προεκλογική περίοδο, όταν ανέβασε στο αγροτικό του αυτοκίνητο, στον Ορχομενό, τον πρόεδρο τότε του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να μιλήσει στο μπλόκο των αγροτών.

 Στη συνέχεια, βέβαια, ήταν από τους ανθρώπους που κριτίκαραν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πήραν σαφείς αποστάσεις. Η νύφη ήταν η Λένα Παρασκευά, επίσης γνωστή στην περιοχή, καθώς είναι επί χρόνια δημοσιογράφος στο Star Κεντρικής Ελλάδας. Κουμπάρα στον γάμο ήταν η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή, που, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το παρελθόν δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον αγροτοσυνδικαλιστή Γ. Βάγγο. Πλέον, μετά και την κουμπαριά, φαίνεται ότι οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως και, από ό,τι μάθαμε, ήταν όλοι μαζί μια ευχάριστη παρέα, με τον Κώστα Μπακογιάννη και τη Σία Κοσιώνη να αποτελούν, ωστόσο, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του «SECRET», ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, το ζευγάρι πλέον ζει και επίσημα κάτω από την ίδια στέγη στην περιοχή των Βριλησσίων. Η μετακόμιση έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.