Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας παρουσίασε την Παρασκευή ο Δημοσθένης Νταόπουλος.

(από αριστερά) Δημήτρης Βαΐτσης - πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου, Όλγα Τσιαμήτα - στέλεχος ΝΔ, Δήμος Νταόπουλος - υπ. πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας., Έφη Αντωνίου - σύνεδρος ΝΔ, Γιάννης Τέας - θεματικός υπεύθυνος υποδομών και δικτύων ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Νταόπουλος ορισμένοι από τους λόγους που τον παρακίνησαν να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας είναι ότι «τώρα που η θέση της Μαγνησίας αποδυναμώνεται καθημερινά με ευθύνη των τριών κυβερνητικών βουλευτών και της συντοπίτισσας υφυπουργού υποδομών και η τοπική οικονομία σημαδεύεται από τη συρρίκνωση και την καλπάζουσα ανεργία, κανείς δεν δικαιούται να μείνει απαθής.

Τώρα που η Ν.Δ. και ο νέος μας ηγέτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβάλλουν ως μοναδική ρεαλιστική ελπίδα για το μέλλον του τόπου μακριά από ακρότητες και λαϊκισμούς, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συσστρατευτούμε στον αγώνα για την πατρίδα και τους πολίτες».

Ο κ. Νταόπουλος δήλωσε ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης, έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών την ΟΝΝΕΔ και τη ΝΟΔΕ και στήριξε πάντα τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη ανεξαρτήτως ηγεσίας και τοπικής διοίκησης.

Δείτε το σχετικό video που ακολουθεί: