Ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «ΟΝline» της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, χαρακτήρισε για άλλη μια φορά ψευδείς τις πληροφορίες ότι «έβγαλε» χρήματα στο εξωτερικό τις τελευταίες εβδομάδες.

Είπε ότι δεν έβγαλε 80.000, αλλά 30.000 με 40.000 ευρώ πριν τις εκλογές, χρήματα τα οποία προορίζονταν για τα δίδακτρα των σπουδών της κόρης του, η οποία όμως δεν πέρασε όμως σε Πανεπιστήμιο.

Μετά από σχετικές παρατηρήσεις και ερωτήματα που του έθεσαν πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρεμβάσεις του βουλευτή της Ν.Δ κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υποστήριξε ότι δεν επεδίωξε να «παρκάρει» τα χρήματά του στο εξωτερικό.

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει δίλημμα, αν θα πληρωθούν δηλαδή μισθοί και συντάξεις ή οι πιστωτές, διευκρίνισε ότι αυτό θα απαντηθεί από την πορεία των διαπραγματεύσεων και από μια σειρά άλλων παραγόντων. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν υπάρχει παύση πληρωμών σε τομείς του Δημοσίου, όπως η Υγεία, αλλά μετάθεση τους για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Δείτε τι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: