Ντοκουμέντο που αποκαλύπτει ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδουβελης δεν είχε συναινέσει σε περικοπή συντάξεων, όπως αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε tweet του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Aυτό έγραφε για τις συντάξεις το mail Χαρδούβελη για να μην λένε παραμύθια! Καμία μείωση συντάξεων»

Δείτε το twitter του Άδωνι Γεωργιάδη, τι ανέβασε σαν σχόλια κατά την διάρκεια της εκπομπής Online Megatv που ήταν καλεσμένος..

Χαιρετίζω τη «μεγάλη στροφή» του ΣΥΡΙΖΑ

Το τελευταίο τρίμηνο έχουμε χάσει 3-4 δισ. ευρώ εκτίμησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, χαιρετίζοντας παράλληλα τη «μεγάλη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει προχωρήσει σε παύση πληρωμών σε τομείς όπως η υγεία, για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις των προηγούμενων μηνών.

Αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ, εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να καταργηθεί.
Επιπλέον, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή διερωτήθηκε τι κατάσταση θα επικρατεί στο μέλλον στα νοσοκομεία της χώρας και αν πρόκειται να κλείσουν, δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν σήμερα.