Χαμός έγινε από το ζεμπέκικο της κυβερνητικής εκπροσώπου κ. Όλγας Γεροβασίλη στις "Γραμμές" στο λαϊκό κέντρο "Γραμμές" που τραγουδάει ο Γιώργος Μαργαρίτης παρέα με την Ραλλία Χρηστίδου.

Τα social media έδιναν κι έπαιρναν, με το αντρικό ζεμπέκικο της υπουργού, όπου άλλοι έπαιρναν το μέρος της, κι άλλοι την καταδίκαζαν γι αυτή της την ενέργεια σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς εν μέσω κρίσης

Ο συντάκτης του parapolitika.gr Γιάννης Ξυνόπουλος επικοινώνησε με τον λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη για να ρωτήσει την γνώμη του, πως είδε το ζεμπέκικο της υπουργού, μιας και ήταν ένα πολύ δυνατό επικοινωνιακό άνοιγμα, αφού όλοι έμαθαν για το μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής.

«Όχι, δεν την γνώρισα την κοπέλα» είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης, οι άλλοι τον ενημέρωσαν ότι αυτή η κυρία που χόρευε τόσο όμορφα και γέμισε την πίστα με την παρουσία της ήταν υπουργός της κυβέρνησης ..

Για περισσότερα όμως ακούστε το σύντομο ηχητικό που ακολουθεί, από το ραδιόφωνο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1»

Την δική της απάντηση έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι, για τον θόρυβο που ξέσπασε με αφορμή το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε βραδινό κέντρο.

«Το θέμα αυτό δεν θα έπρεπε να αφορά κανένα, αλλά θα σας πω: 27 χρόνια γιατρός, 3 χρόνια πολιτικός, 54 χρόνια άνθρωπος» ήταν η απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη, χωρίς να προσθέσει κάτι άλλο.

Οικονόμου: 54 ετών είστε επομένως.

Λυριτζής: Εντάξει, δεν κρύβει την ηλικία. Και η απάντηση είναι αυτή.

Γεροβασίλη: Έτσι νομίζω.

 Δείτε τι απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη στην κριτική για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο βίντεο που ακολουθεί;

Δείτε ακόμα:

To ζεϊμπέκικο της Γεροβασίλη στην πίστα του Μαργαρίτη (VIDEO)