Η Ραχήλ Μακρή την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον καβγά της Ραχήλ Μακρή με την Ελεονώρα Μελέτη που είχε γίνει την Πέμπτη 16 Απριλίου. Η Ραχήλ Μακρή ήταν τότε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του καναλιού «E». Κατά τη διάρκεια του δελτίου έγινε αναφορά στην φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή στο περιοδικό «You» με την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάζει το concept και το timing.          

Η Ραχήλ Μακρή έδωσε τη δική της απάντηση στην παρουσιάστρια λέγοντας ότι και εκείνη συμμετείχε σε εκπομπές lifestyle περιεχομένου φορώντας ρούχα και παπούτσια ακριβά. Επικράτησε ένταση στον αέρα της εκπομπής με τις δυο γυναίκες να υποστηρίζουν έντονα της θέσεις τους.

«Δεν είναι κάτι σπουδαίο, ότι έχει φτιάξει το έχει κάνει μόνο με τις γνωριμίες της» λέει χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή και εκφράζει δημόσια την γνώμη της για την Ελεονόρα Μελέτη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη προσπάθησε να σταματήσει την ένταση αυτή της Ραχήλ Μακρή λέγοντας ότι δεν είναι παρούσα η Ελεονόρα Μελέτη όποτε ας μην συνεχίσουνε αυτή την κουβέντα.

Δείτε τo παρακάτω video που ακολουθεί: