Η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, μας πληροφορεί ότι έρχεται ενωτικό συνέδριο της Ν.Δ., το φθινόπωρο! Ο Πρόεδρος της Βουλής, ζητά "συνέδριο πανστρατιά" για τον Οκτώβριο!

Το ερώτημα όμως είναι ,πόσο ειλικρινείς είναι αυτές οι προθέσεις από πλευράς Μαξίμου; Αν το "ανοιχτό-ενωτικό " συνέδριο είναι ανοιχτό στο διάλογο, με δυνατότητα κατάθεσης προτάσεων, απόψεων ιδεών, με αναγνώριση έστω κάποιων λαθών εκατέρωθεν ανάκληση διαγραφών, αληθινή και πραγματική διάθεση κατάθεσης επιχειρημάτων , από όποιον επιθυμεί, με αγάπη και σεβασμό στη μεγάλη Νέα Δημοκρατία, τότε και καλώς να έρθει (το συνέδριο )και όλοι είναι υποχρεωμένοι να συμμετάσχουν. Μόνο οι μικρόψυχοι οι στείροι και οι αλαζόνες επιτρέπεται να απουσιάσουν!

Αν όμως ο στόχος ενός τέτοιου συνεδρίου, είναι να "χαϊδέψει " αυτιά έτσι ώστε μέσα από αυτήν την βιτρίνα να γίνει προσπάθεια να κερδηθούν ψήφοι με στόχο την εκλογή τον Φεβρουάριο, πρόεδρου Δημοκρατίας, ή η αντιμετώπιση των σύνεδρων με τη γνωστή αλαζονεία κάποιων, όχι όλων, εκ των κατοικούντων στο Μέγαρο Μαξίμου, τότε....

Και βέβαια δεν υπονοώ σε καμία περίπτωση ούτε κατά διάνοια τον Πρωθυπουργό,! Ανησυχώ γιατί η μέχρι σήμερα στάση του Μαξίμου απέναντι σε Βουλευτές και στελέχη που επανέκαμψαν και θέλησαν να καταθέσουν ψυχή, προσφορά και αγωνιά όχι μόνο της παράταξης αλλά και της Πατρίδας, λειτούργησε ως φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Με αποτέλεσμα να προϊδεάζεται και η μεταχείριση και όσων θα παραστούν από διάθεση προσφοράς και μόνο. Σαν να λέμε...’παξ όμηρος εσαεί όμηρος. Ναι αλλά από ποιους όμως; Ποιοι θα επιβάλλουν δηλαδή αυτή την Ομηρία;

Οι αναμάρτητοι πρώτοι την ομηρίας ας επιβάλλουν. Και επειδή όλοι γνωριζόμαστε οι παροικούντες....εγώ ρωτώ. Υπάρχουν Αναμάρτητοι μεταξύ μας Επιτέλους;;;

Αγαπητοί φίλοι. Πιστεύω ειλικρινά ότι είμαστε στο "ακριβώς". 

Είναι η ώρα ,που ο καθένας πρέπει, να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, πρώτα από όλα. Να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Γνωρίζω ότι όλοι αγωνιούμε! Γνωρίζω ότι όλοι θα αγωνιστούμε.

Το μέλλον όλων κοινό!

Κι αυτό το μέλλον πρέπει να μας ανήκει..

Με λόγια Σταράτα ας καταθέσουμε τις σκέψεις τις θέσεις, τα πιστεύω! Με τόλμη και θάρρος ας τους ακούσουμε όλους. Η διαφορετικότητα των θέσεων δεν είναι προς θάνατο δια ...διαγραφής. ’λλωστε υπάρχει το φάρμακο που ένας άξιος και δυνατός πρόεδρος έχει μόνο αυτός Αν βέβαια δεν είναι ανασφαλής.

Ο Σαμαράς δεν είναι! 

Η Σύνθεση θέσεων απόψεων και τελικά η ίδια η δικαίωση της Δημοκρατίας ! Ο σεβασμός της πλειοψηφίας...