Ο πρόεδρος του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εκμπομπή «στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάο, επεσήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός γιατί τον ήθελε η Ευρώπη.

Πρόσθεσε ότι οι Σαμαράς και ο Βενιζέλος είχαν κουράσει με τη συμπεριφορά τους ευρωπαίους εταίρους. Καυτηρίασε, επίσης, τη συμπεριφορά και την κωλυσιεργία που δείχνει η κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι ο ¨Τσίπρας» χάνει την ευκαιρία παίζοντας με τις συνιστώσες.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει μέτωπο ευρωπαϊκό αν δεν συμμετάσχει σε αυτό ο κ. Τσίπρας», ενώ ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Επιπλέον καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι πήγε χωρίς όπλα στη διαπραγμάτευση, ενώ υπογράμμισε ότι σε συζητήσεις του στην Ευρώπη στήριξε τον Πρωθυπουργό. Τάχθηκε υπερ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη λέγοντας «ευρώ πάση θυσία» εκτιμώντας ότι «ο άλλος δρόμος, είναι ο δρόμος της κόλασης».

«Αυτό το ασφαλιστικό πάει κατευθείαν στα βράχια», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ενώ ερωτηθείς σχετικά με τις χαμηλές συντάξεις, πρότεινε στην κυβέρνηση να θεσπίσει ανώτατα όρια.

Δείτε τι είπε, και πως χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο..

Δείτε το Video: