Το δικό της μαραθώνιο με διαδοχικά ταξίδια «έτρεξε» το τριήμερο της πρωτομαγιάς  η Αν. Υπουργός Τουρισμού  Έλενα Κουντουρά ,  αποδεικνύοντας ότι ως παλιά αθλήτρια διαθέτει ανεξάντλητα αποθέματα αντοχής. 

 Σύμφωνα με το πρόγραμμά της την περασμένη Πέμπτη θα επισκέπτονταν τον Πόρο για να εγκαινιάσει την έκθεση  EAST MED YACHT SHOW POROS 2015, όμως η συνεδρίαση του έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου  δεν της το επέτρεψε.

Την πρωτομαγιά, επισκέφθηκε την Κω ως προσκεκλημένη του διεθνούς συνεδρίου τουρισμού «Aegean Tourism Summit» και είχε διαδοχικές συναντήσεις με το σύνολο των τουριστικών φορέων του νησιού .Την επόμενη ημέρα το Σάββατο 2 Μαΐου κατά την ομιλία της  στο συνέδριο περιέγραψε τους βασικούς άξονες της νέας πολιτικής για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα. 

 Την ίδια ημέρα επισκέφθηκε το Ναύπλιο για να εγκαινιάσει  το δεύτερο Mediterranean Yacht Show και αργά το βράδυ επέστρεψε ξανά στην Αθήνα. 

 Την Κυριακή το πρωί παραβρέθηκε στον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας κηρύσσοντας την έναρξη της διαδρομής των 5 χλμ. και απένειμε το χρυσό μετάλλιο στον νικητή της διαδρομής 

 Όπως μάλιστα αναφέρουν συνεργάτες της η Αν. Υπουργός σχεδιάζει όλο το επόμενο διάστημα να οργώσει την Ελλάδα και έπεται συνέχεια

Διαβάστε επίσης: