Ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης απάντησε σε όσους τον χαρακτήρισαν σεξιστή και σχολιάζοντας αναπαραγόμενο δημοσίευμα στα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε τα εξής:

«Η μονταζιέρα των κύκλων της Ν.Δ. σε full πρόγραμμα. Σήμερα παραφράζουν τα χείλη μου. Αύριο θα αναγνώσουν την παλάμη μου, για να προεξοφλήσουν τη μοίρα μου. Πόσο πιο χαμηλά μπορούν να πέσουν οι κύκλοι ενός κόμματος;
Η επιχείρηση στοχοποίησης και σπίλωσης μου κορυφώνεται. Αποδιδόμενο σε μένα σχόλιο, που συνοδεύει την παρέμβαση της Πρόεδρου της Βουλής , αναφέρεται σκωπτικά στη συμμετοχή συγκεκριμένων προσώπων σε εταιρία, υπόθεση την οποία γνωρίζουμε άλλωστε από παλιότερα δημοσιεύματα και καταγγελίες. Με βάση αυτό το σχόλιο μου: «δεν το ξέρουμε αυτό;»-(ότι δηλαδή συμμετείχαν), πλάθουν φανταστικές ερμηνείες και μου αποδίδουν ανύπαρκτες προθέσεις.

Προδίδει, ωστόσο, σαφέστατα και αποκαλύπτει το τελικό στόχο των ευφάνταστων κατασκευαστών της πραγματικότητας. Επιχειρούν να κλείσουν στόματα, που μιλούν και θέτουν πολιτικά ζητήματα αιχμής, όπως το θέμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων και των προστίμων στα τηλεοπτικά κανάλια. Παραμένω όρθιος. Υπερασπίζομαι πολιτικές.
Αυτοί που επιχείρησαν χθες στη Βουλή να μου αποδώσουν ιδιοτελή κίνητρα σχετικά με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, έχοντας το θράσος να προσβάλλουν ακόμη και συγγενικά μου πρόσωπα, εμφανίζονται σήμερα ως τιμητές. Αυτό που τελικά τους ενοχλεί είναι ότι η κυβέρνηση ΑΝΟΙΓΕΙ την ΕΡΤ.».

Διαβάστε ακόμα:

Η ΝΔ καταγγέλει τον Τριανταφυλλίδη του ΣΥΡΙΖΑ για σεξιστικό σχόλιο