Ξέσπασε σήμερα στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΝΝΕΔ, όταν έκλεισαν οι κάμερες και τελείωσε η... αυτοαποθέωση του αποτελέσματος, ο 30χρονος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  Σάκης Ιωαννίδης. Ο νεαρός ξεσπάθωσε λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους, κάνοντας παράλληλα επίθεση στα ξένα σώματα που μπήκαν τελευταία στη ΝΔ και αλλοίωσαν την φυσιογνωμία της. 

Χαρακτηριστικά επιτέθηκε στον ’δωνι Γεωργιάδη λέγοντας 

"Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες Υπουργό της Κυβέρνησης να δηλώνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών. Πόσο καλό μας έκαναν οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ σε ύφος δε θέλω να μου κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν"

Ο Ιωαννίδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον λέγοντας πως η ΝΔ είναι η παράταξη του ήθους, της Δημοκρατίας και αξιοπρέπειας. 

Τόνισε ακόμα πως "έγινε εκτενέστερη χρήση από όσο θα χρειαζόταν, της στρατηγικής του φόβου που περιέγραφε το τι θα συμβεί σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στρατηγική που από ένα σημείο και μετά λειτούργησε αρνητικά για τη ΝΔ"

Όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας, άκουγαν με προσοχή το ξέσπασμα του Ιωαννίδη, να λέει πως πρέπει άμεσα η ΝΔ να επιστρέψει στις αρχές της. Στις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Διαφωνεί κανείς με τον νεαρό Μακεδόνα;