Περιοδεία στο Κορωπί και στο Μαρκόπουλο έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε με τους δημάρχους και τους κατοίκους της περιοχής.

Στη σύντομη ομιλία του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών και πρόσθεσε: «Οι εκλογές θα κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας. Δεν είναι θέμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε ποιο κόσμο θα επιλέξετε να ζήσουν τα παιδιά μας». Φέρνοντας ως παράδειγμα την παραχώρηση σε ιδιώτες 14 αεροδρομίων και την κριτική που έχει δεχθεί η κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εδώ έχουμε διαφορετικότητα νοοτροπιών και έχουμε δύο διαφορετικούς κόσμους».

Ο κ. Σαμαράς έκανε μία βόλτα και στην πόλη του Μαρκόπουλου και συνομίλησε με αρκετούς πολίτες και ολοκλήρωσε την επίσκεψή του πηγαίνοντας σε τυροκομείο της περιοχής που έχει εξαγωγικό χαρακτήρα και είναι μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση.

«Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου. Ξεκινάς από κάτι μικρό, έχει όνειρο και το κάνεις μεγάλο, όπως εδώ ο πρότυπος σταθμός τυροκομείου. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία φωτογραφίζουν και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας όταν έχει και μεράκι, και πίστη, και εξωστρέφεια και πιστεύει στην ανάπτυξη. Ανάπτυξη με μειωμένους φόρους. Το λέω απέναντι σε εκείνους που με ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν. Τέτοιες επιχειρήσεις αποδεικνύουν την τεράστια προοπτική του Έλληνα επιχειρηματία αρκεί να το πιστέψει», δήλωσε ο πρωθυπουργός.