Νέα σφοδρή επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα λέγονται και ακούγονται για τον επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας εξαπέλυσε σήμερα ο Δημήτρης Σταμάτης.

Μιλώντας στο BHMA FM, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε πρώτα στο όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, τονίζοντας πως το φλερτ της Κουμουνδούρου γίνεται μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, αδαπάνως! Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής: "...Ο Σταύρος Δήμας απερρίφθη μετά πολλών επαίνων, αλλά δεν υπήρξε κάποιος που να μην αποδεχθεί μια προσωπικότητα κατάλληλη γι’ αυτή τη θέση. Αυτό το υποτιθέμενο φλερτ με τον κ. Αβραμόπουλο, ο οποίος σας θυμίζω ότι είναι Επίτροπος της Ε.Ε. και αντιπρόεδρος της Ν.Δ., γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους. Αδαπάνως γίνεται, για να δείξει ότι έχει μετακινηθεί (ο ΣΥΡΙΖΑ) τόσο πολύ από τις θέσεις του, ούτως ώστε προτείνει και τον Αβραμόπουλο ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έχουν ήδη επιλέξει ποιος θα είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος και δεν μας το λένε. Όλες οι πληροφορίες μάς λένε ότι θα είναι ο κ. Κωνσταντόπουλος. Η θέση μας είναι ο κ. Δήμας. Η θέση του κόμματός μας. Είναι μια πάρα πολύ επιτυχημένη επιλογή και προς το συμφέρον της χώρας να έχει έναν Πρόεδρο με αυτά τα χαρακτηριστικά".

Στην ερώτηση μάλιστα εάν η Νέα Δημοκρατία στηρίξει ως υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, η απάντηση ήταν η εξής: "...Ποτέ, ποτέ, ποτέ! Για να το κλείσουμε οριστικά. Διότι ο κ. Κωνσταντόπουλος δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο Πρόεδρος".