Η χθεσινή συγκέντρωση του Σταύρου Θεοδωράκη είχε πολλά ευτράπελα, με αποκορύφωμα τον... ''πήδο'' του προέδρου του Ποταμιού (δική του έκφραση) που έδωσε ο Θεοδωράκης για να κατέβει από την σκηνή διότι αισθανόταν ότι ήταν πολύ ψηλότερα από το κοινό και δεν το ήθελε. Πήρε το μικρόφωνο και άρχισε τις κουβέντες με τον κόσμο....

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
 


Η πρώτη ερώτηση πάντως αφορούσε το... όργανο που παίζει το Ποτάμι. "’λλοι παίζουν τη λύρα, άλλοι το ζουρνά, άλλοι βιολί. Εμείς τι όργανο θα παίξουμε στις αγορές" ρώτησε ο πολίτης. Και ο Θεοδωράκης χαριτολογώντας απάντησε ότι είναι... ερώτηση - παγίδα. Αλλά στη συνέχεια απάντησε σοβαρά και είπε ότι η Ευρώπη, οι αγορές θέλουν σοβαρή και υπεύθυνη στάση.

Πάντως αργότερα μία κυρία δήλωσε "φαν" του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη και είπε ότι ανυπομονεί να τον δει να γυρίζει! "Λυπάμαι, θα σας απογητεύσω. Εχω σκοπό να μείνω μερικά χρόνια ακόμη στην πολιτική"! της απάντησε.


ΦΩΤΟ από cretalive.gr


Έγιναν και τα σχετικά πειράγματα γιατί στην αίθουσα του Αστόρια παιζόταν παιδικό θεατρο πριν την συγκέντρωση..."Αν ζοριστούμε να κρατήσουμε κόσμο" έλεγαν, αλλά δεν χρειάστηκε. Οι φίλοι του Ποταμιού γέμισαν την αίθουσα! *Πριν τη συγκέντρωση ο Θεοδωράκης, ο Γραμματικάκης και άλλα στελέχη μοίραζαν φυλλάδια στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.