Για κρυφή ατζέντα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον Βήμα FM.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα. Η απόλυτη άρνηση να υπάρξει οποιαδήποτε τοποθέτηση για ζητήματα όπως είναι ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής ή το ύψος του αφορολόγητου για το νέο φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, υποκρύπτουν την επιθυμία του να είναι αρεστός για όλους», επεσήμανε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και συμπλήρωσε: «Αν η ΝΔ έρθει πρώτο κόμμα θα σχηματίσει κυβέρνηση με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, στο πλαίσιο ενός κοινά συμφωνημένου μεταρρυθμιστικού σχεδίου», ενώ, συνεχίζοντας, παρατήρησε ότι «στο διάστημα που απομένει πρέπει να πείσουμε τους ψηφοφόρους του μετριοπαθούς κέντρου, να προτάξουμε ένα πειστικό αφήγημα για το τι μπορούν να περιμένουν από μία νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη δυόμισι χρόνια κυβερνητικής εμπειρίας και με τα όποια λάθη κατάφερε και σταθεροποίησε τη χώρα και πρσφέρει μια ξεκάθαρη κυβερνητική επιλογή, για το πώς θα σταθεροποιήσει τη σχέση μας με τους εταίρους στο εξής.

Εμείς μπορούμε να κλείσουμε την αξιολόγηση εντός του επόμενου μήνα και να περάσει η χώρα σε μια προληπτική γραμμή στήριξης. Αυτό θα μειώσει τα επιτόκια δανεισμού και για τη χώρα, αλλά και για τις τράπεζες και για τις επιχειρήσεις. Θα κάνουμε μια διαπραγμάτευση για λελογισμένη μείωση του χρέους, μέσα στo πλαίσιo της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Πηγή: kalpes15.gr