Απίστευτα πράγματα είπε ξανά η Εύη Τατούλη, στην συνέντευξη που έδωσε στην Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου πως είναι το ταξίδι που κάνει ως υποψήφια βουλευτής αποκάλυψε το εξής απίστευτο, ότι 7 χρονών διάβαζε εφημερίδες και έπαιρνε θέση για τα πολιτικά τεκταινόμενα, αναδεικνύοντας μία πλευρά - θαύμα που δεν έχουμε ξανακούσει ποτέ για 7 ετών παιδί. 

Στο 2.25 λέει χαρακτηριστικά: 

"το ταξίδι τώρα δημοσιοποιήθηκε. Από 7 χρονών ήξερα ότι την Κυριακή θα διαβάσουμε κυριακάτικες εφημερίδες , θα ακούσουμε για τα πολιτικά τεκταινόμενα και θα συζητήσουμε για την θέση του κάθε μέλους της οικογένειας"

Η Εύη Τατούλη πάντως παρά το γεγονός ότι είναι μία νέα υποψήφια , δεν μπορεί να αποβάλει την έπαρση καθώς σε άλλο σημείο της συνέντευξης επιτέθηκε στους συνυποψήφιους της καθώς λέει ότι δεν έχουν ατζέντα την οποία τελικά έβαλε η... ίδια.

Χαρακτηριστικά η φράση της από το 5.20 και μετά: 

"κατεβαίνουμε με την ατζέντα του παρελθόντος, επειδή δήθεν είμαστε καλοί άνθρωποι  ή έχουμε μία συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητα. Το θέμα είναι τι άποψη έχουμε για τα πράγματα. Αυτό που βλέπω στην προεκλογική εκστρατεία είναι ότι δεν υπήρξε ατζέντα στο τραπέζι" και καταλήγει με το εξής απίστευτο:

"Ατζέντα υπήρξε όταν την έβαλα εγώ!" 

Πάντως η Εύη Τατούλη διευκρίνισε παρακάτω πως "είναι μία απλή γυναίκα όπως όλες οι γυναίκες" προς αποφυγήν των παρεξηγήσεων, γιατί δεν πρέπει να νομίζει ο κόσμος ότι είναι κάτι ξεχωριστό. 

Το αξιοσημέιωτο είναι ωστόσο πως εκτός από τις γκάφες και την έπαρση με την οποία μιλάει η νεαρή κυρία Τατούλη, έχει τεράστιο έλλειμμα πολιτικού λόγου . Την ίδια ώρα που έλεγε ότι βάζει εκείνη την ατζέντα στην Αρκαδία, μιλούσε επί 20 λεπτά και ανέλυε με αοριστολογίες και λόγια του αέρα χωρίς να πει κάτι συγκεκριμένο, ενώ κατέληξε στο εξής εκπληκτικό συμπέρασμα πως η Αρκαδία πρέπει να έχει ισχυρή εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο, δηλαδή τον... εαυτό της. 

Απολαύστε... συνέντευξη: