Πλήρης φαίνεται πως είναι η αντίστιξη των όσων έπραξε ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, αναφορικά με την προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα στην Αθήνα σε σχέση με τα όσα έκανε η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που τελικά είπε το «ναι» για να πραγματοποιηθεί η «φιέστα» του Αλβανού πρωθυπουργού, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, με το που έμαθε την παραχώρηση της Ολυμπιακής Εγκατάστασης - που διαχειρίζεται ιδιώτης - στους Αλβανούς για την ομιλία του Ράμα, επικοινώνησε με την κυβέρνηση, «ανάβοντας» τελικά «κόκκινο» στο να γίνει εκεί η εκδήλωση.

Αυτό, ακριβώς, όμως, φαίνεται - σύμφωνα με τις κακές γλώσσες - πως δεν έκανε η παλιά πολιτεύτρια της ΝΔ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία και συναινεί στην διενέργεια της εν λόγω φιέστας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την οποία ο Έντι Ράμα επιθυμεί να διοργανώσει ενόψει των εκλογών στην Αλβανία το 2025.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

«Από τούτη εδώ τη στήλη διαβάσατε για την ανεπανάληπτη, οφείλω να ομολογήσω, προσπάθεια που κατέβαλε ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, με το που έμαθε ότι ένας ιδιώτης που διαχειρίζεται την Ολυμπιακή Εγκατάσταση είχε ενοικιάσει στους Αλβανούς τον συγκεκριμένο χώρο για την ομιλία του Ράμα. Ο εν λόγω αυτοδιοικητικός, που διακρίνεται για τη θεσμική του προσήλωση, επικοινώνησε με την κεντρική κυβέρνηση, προκειμένου να λάβει τις σχετικές οδηγίες. Αυτό δηλαδή που προφανώς δεν έκανε η παλιά πολιτεύτρια της ΝΔ (ιδιότητα κι αυτή για να υπάρχει στο βιογραφικό σου) Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία, όπως αναφέρουν κάτι περίεργες πηγές, έδωσε την απαιτούμενη άδεια για να πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση Ράμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκτός κι αν δεν το πήρε καν χαμπάρι και το διάβασε από κάτι δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την παραμονή του Πάσχα. Πάντως, όπως και να ‘χει, μετά το «πολιτεύτρια», δεν θα ήταν και το καλύτερο για το πολιτικό της βιογραφικό να συμπεριληφθεί σε αυτό ότι είναι ο άνθρωπος που παραχώρησε τον χώρο που εποπτεύει πολιτικά για να μαζευτούν 5.000-6.000 Αλβανοί και να πανηγυρίζουν.

! Η αίθουσα που θα παραχωρήσει η Τσιλιγκίρη θα είναι αυτή του αμφιθεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» που χωράει μετά μεγάλης δυσκολίας χίλια άτομα. Όποτε όσοι παραπάνω προσέλθουν θα τη βγάλουν στον εξωτερικό χώρο του ΣΕΦ».